“Stemmen – dit vigtigste redskab”

Workshop i stemmetræning for dig, med et stemmekrævende job

Er det vigtigt i dit job, at din stemme er stærk, tydelig og udholdende?

“Stemmen – dit vigtigste redskab” er en udbytterig workshop for dig og dine kollegaer, der ønsker større gennemslagskraft og udholdenhed i stemmen, samt en tydeligere og mere sikker formidling.
Workshoppen er bygget op omkring praktiske øvelser og konkrete redskaber, der kan tages i brug med det samme, blandet med nyttig viden og gode råd, så både du og dit budskab står stærkere, og du ikke begrænses af hæshed, rømmetrang eller stemmetræthed.

Alle deltagere får et konkret stemmetræningsprogram med sig hjem.
Workshoppen er målrettet undervisere, foredragsholdere, pædagoger og andre, der i deres arbejde, er afhængige af en velfungerende talestemme.

Som udgangspunkt er workshoppen af en varighed på 3 timer, men kan naturligvis tilpasses jeres ønsker og behov.

Jeg har tidligere holdt workshop hos blandt andet: Frie Skolers Lærerforening, Aalborghus Gymnasium, VIA CFU, Dansk Oplysnings Forbund, Patientkontoret Region Midtjylland, Musikskolen Laura, Ingeniørforeningen IDA, JCI Aarhus, TAK, Totum – Skolen for Kropsterapi, Ordrup Gymnasium, Nørresundby Gymnasium & HF, Finansforbundet.

Ønsker du min workshop også ude på din arbejdsplads eller i din organisation?

Så er du mere end velkommen til at ringe til mig på 26258558, eller sende mig en mail på jettedahl@stemmeklar.dk.

Hvad nogle af mine kursister har fået ud af, at deltage på mine kurser:

“Kære Jette
For en måneds tid siden var jeg til, et kort kursus med dig på CFU i Herning. Et super kursus der gav mange fantastiske råd, og tricks der kan bruges i en travl lærerhverdag.
Jeg er overrasket over, hvor stor en forskel, den lille indsats jeg gør, har gjort. Jeg har ikke længere kriller i halsen når jeg køre hjem fra arbejde, så godnat læsningen kan nydes, uden ømhed. Jeg øver mig stadig i at læse langsomt og tydeligt, når jeg læser højt, men det går klart fremad!
Tak for hjælpen, det har gjort en verden til forskel for mig og min stemme.”
Ditte, kursist

“Tusind tak for igår. Det var en super god og lærerig dag, hvor jeg fik meget mere med mig derfra, end jeg havde forestillet mig. Rigtig god kombination af teori og træning, så man mærker effekten med det samme.
Dejligt at gå hjem med et træningsprogram i tasken, og at du havde lavet en prioriteret anvisning. Jeg har allerede trænet idag”
Gitte, kursist

“Et fint afbalanceret oplæg du holdt. Der var både teori, forklaringer og øvelser – og så tog du deltagernes oplevelser med, hvilket skabte en fin interaktion.”
Joshua, Frie Skolers Lærerforening

“Tak for et spændende og veltilrettelagt kursus, som har givet mig både indsigt i og konkrete anvisninger på, hvad jeg kan gøre for med større lethed at komme til udtryk gennem min stemme.
Du er rigtig god til at gøre indholdet spændende og vedkommende og veksle mellem teori og øvelser. Desuden er øvelserne så lette at udføre på egen hånd, at jeg er sikker på, at de vil komme til at indgå min dagligdag.”
Jytte, kursist

“Spændende foredrag med god sammenhæng og en imødekommende foredragsholder med god tilstedeværelse og dybt kendskab til emnet.”
Kursist, IDA Aarhus

Levende formidling – ualmindeligt godt og let omsætteligt. Virkelig godt arrangement.
Kursist, Aalborghus Gymnasium

”Jeg fik stort udbytte af kurset, idet der var så mange gode øvelser, som havde effekt allerede i løbet af kurset. Også efterfølgende har øvelser og gode råd haft god effekt.”
Kursist, Aalborghus Gymnasium

”Spændende øvelser. Jeg bruger faktisk det dér med at overdrive mimikken, tale langsomt og undgå “støj” på linjen (de ting man ofte siger lavt, fordi det ikke betyder så meget). Og det virker. TAK FOR DET”
Kursist, Aalborghus Gymnasium

“Jeg vil varmt anbefale dette foredrag!
Jettes formidling af stemme-psyke-krop forbindelsen giver så meget mening. Foredraget er spækket med genkendelige eksempler på stemmetyper koblet med persontyper, let forståelig anatomi, varme og humor.”
Jette Boye, Institutsekretæt & psykoterapeut stud.

“Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme.”

Lise

“Efter at have arbejdet med personlig udvikling i mange år, var jeg gået lidt i stå, men ved et kursus, hvor Jette gav nogle tip og tricks til at arbejde med stemmen, besluttede jeg mig for at prøve et forløb hos Stemmeklar. Og sikke en rejse!
At få stemmen sat fri, har også sat mig fri. Jeg føler mig meget mere i balance end nogensinde før, og jeg får positive tilbagemeldinger fra andre om hvor tydelig og kraftig min stemme lyder.

Jeg føler at jeg er blevet et helt nyt menneske, hvor jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før. Mine allervarmeste anbefalinger af Jette / Stemmeklar til alle, som tør at udvikle sig.”

Torben

“Siden jeg besøgte dig i april måned har min stemme været stabil.
Jeg har nu gennemført at arbejde 24-7 i 17 dage, med stemmen som det eneste redskab. Den har ikke svigtet mig en eneste gang. Igår havde vi en afsluttende fest, hvor vi sang og dansede og forsøgte at snakke på trods af høj musik. Alt det, som min stemme ikke har kunnet klare de sidste 3 år. Jeg skånede bestemt ikke stemmen, men den holdt.
Havde jeg ikke taget turen fra Sønderborg til dig i Århus de 2 gange, havde stemmen ikke holdt til det, jeg har budt den. Jeg er dig meget taknemlig, og skulle jeg på noget tidspunkt få problemer igen, vil du høre fra mig med det samme. Det er fantastisk, det du har gjort for mig”

Lykke

“Jeg kontaktede Jette hos Stemmeklar, fordi jeg, efter mange år som sanger og underviser, var begyndt at blive hæs og miste kraften i min stemme. Allerede fra den første session følte jeg mig i helt trygge hænder. Det tog kun en kort stemmeprøve fra mig for Jette, til at kunne påpege de problematikker, der var skyld i min hæshed.

I de efterfølgende sessioner blev jeg løbende udstyret med nye øvelser og teknikker, der alle havde en naturlig progression indbygget, så stemmen hele tiden blev bygget op gennem forløbet. Fra session til session kunne jeg mærke en forbedring af stemmen – hver gang.

Jeg har nu fået styrken i min stemme tilbage og hæsheden er væk, takket være Jettes behandling.
En super dygtig stemmecoach med en tillidsvækkende personlighed, som jeg til enhver tid vil give mine varmeste anbefalinger.”

Frank

“Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med “glissader” og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer.”

Aage

“Jeg bliver nødt til at takke dig for alt den hjælp, du har givet mig. Du er dygtig til dit arbejde og passioneret indenfor dit fag. Men udover alle dine faglige egenskaber, så har du udvist en ekstrem omsorg og omtanke for mig, hver gang jeg er kommet til en session, og man kan mærke, at du har hjertet med i alt du gør.”

Eliza