[Sådan taler du med en stærk og klar stemme en hel arbejdsdag, uden at tale dig hæs]

Stemmetræning for undervisere (og dig, der på anden vis taler meget i dit arbejde)

Taler du meget i dit job, og er det vigtigt at din stemme lyder klar, sikker og tydelig, og at du kan tale en hel arbejdsdag, uden at blive træt eller hæs i stemmen?

  • måske fordi du er underviser, og har brug for at kunne tale højt og med tydelighed og gennemslagskraft.
  • måske fordi du er receptionist, og har brug for at kunne tale med en klar stemme i telefon det meste af dagen, uden at skulle rømme dig hele tiden.
  • eller måske fordi du er rådgiver, og har brug for at din stemme lyder sikker og rolig, når du taler med dine kunder.

Jo bedre din stemme lyder, jo bedre virker din formidling.

På kurset i stemmetræning for undervisere (og dig der på anden vis taler meget i dit arbejde), får du helt konkrete og effektive redskaber og råd, du kan bruge her og nu, og du lærer hvordan du taler med en stærk og klar stemme, så du kan tale en hel arbejdsdag, uden at blive træt eller hæs i din stemme.

Kurset er målrettet undervisere, pædagoger, rådgivere og andre, der i deres arbejde, er afhængige af at deres stemme stemme fungerer godt.
Alle deltagere får en konkret stemmetræningsprogram med sig hjem.
Som udgangspunkt er kurset af en varighed på 3 timer, men det kan naturligvis tilpasses efter behov og ønsker.

Jeg har tidligere holdt kursus hos blandt andet: Frie Skolers Lærerforening, Aalborghus Gymnasium, VIA CFU, Dansk Oplysnings Forbund, Patientkontoret Region Midtjylland, Musikskolen Laura, Ingeniørforeningen IDA, JCI Aarhus, TAK, Totum – Skolen for Kropsterapi, Ordrup Gymnasium, Nørresundby Gymnasium & HF, Dansk Yoga og Finansforbundet.

Ønsker du kurset [Sådan taler du med en stærk og klar stemme en hel arbejdsdag, uden at tale dig hæs] også ude på din arbejdsplads eller i din organisation?

Så kontakt mig på tlf 26258558, eller send mig en mail på jettedahl@stemmeklar.dk.

Hvad mine kursister har fået ud af kurset:

“Levende formidling – ualmindeligt godt og let omsætteligt. Virkelig godt arrangement.”
Kursist, Aalborghus Gymnasium

“Tusind tak for igår. Det var en super god og lærerig dag, hvor jeg fik meget mere med mig derfra, end jeg havde forestillet mig. Rigtig god kombination af teori og træning, så man mærker effekten med det samme.
Dejligt at gå hjem med et træningsprogram i tasken, og at du havde lavet en prioriteret anvisning. Jeg har allerede trænet idag”
Gitte, kursist

“Et super kursus der gav mange fantastiske råd, og tricks der kan bruges i en travl lærerhverdag.
Jeg er overrasket over, hvor stor en forskel, den lille indsats jeg gør, har gjort. Jeg har ikke længere kriller i halsen når jeg køre hjem fra arbejde, så godnat læsningen kan nydes, uden ømhed. Jeg øver mig stadig i at læse langsomt og tydeligt, når jeg læser højt, men det går klart fremad!
Tak for hjælpen, det har gjort en verden til forskel for mig og min stemme.”
Ditte, kursist

“Tak for et spændende og veltilrettelagt kursus, som har givet mig både indsigt i og konkrete anvisninger på, hvad jeg kan gøre for med større lethed at komme til udtryk gennem min stemme.
Du er rigtig god til at gøre indholdet spændende og vedkommende og veksle mellem teori og øvelser. Desuden er øvelserne så lette at udføre på egen hånd, at jeg er sikker på, at de vil komme til at indgå min dagligdag.”
Jytte, kursist

“Spændende foredrag med god sammenhæng og en imødekommende foredragsholder med god tilstedeværelse og dybt kendskab til emnet.”
Kursist, IDA Aarhus

”Jeg fik stort udbytte af kurset, idet der var så mange gode øvelser, som havde effekt allerede i løbet af kurset. Også efterfølgende har øvelser og gode råd haft god effekt.”
Kursist, Aalborghus Gymnasium

”Spændende øvelser. Jeg bruger faktisk det dér med at overdrive mimikken, tale langsomt og undgå “støj” på linjen (de ting man ofte siger lavt, fordi det ikke betyder så meget). Og det virker. TAK FOR DET”
Kursist, Aalborghus Gymnasium

Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt

“Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme.”

Lise

Jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før

“Efter at have arbejdet med personlig udvikling i mange år, var jeg gået lidt i stå, men ved et kursus, hvor Jette gav nogle tip og tricks til at arbejde med stemmen, besluttede jeg mig for at prøve et forløb hos Stemmeklar. Og sikke en rejse!
At få stemmen sat fri, har også sat mig fri. Jeg føler mig meget mere i balance end nogensinde før, og jeg får positive tilbagemeldinger fra andre om hvor tydelig og kraftig min stemme lyder.

Jeg føler at jeg er blevet et helt nyt menneske, hvor jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før. Mine allervarmeste anbefalinger af Jette / Stemmeklar til alle, som tør at udvikle sig.”

Torben

Havde jeg ikke taget turen fra Sønderborg til dig i Århus de 2 gange, havde stemmen ikke holdt til det, jeg har budt den

“Siden jeg besøgte dig i april måned har min stemme været stabil.
Jeg har nu gennemført at arbejde 24-7 i 17 dage, med stemmen som det eneste redskab. Den har ikke svigtet mig en eneste gang. Igår havde vi en afsluttende fest, hvor vi sang og dansede og forsøgte at snakke på trods af høj musik. Alt det, som min stemme ikke har kunnet klare de sidste 3 år. Jeg skånede bestemt ikke stemmen, men den holdt.
Havde jeg ikke taget turen fra Sønderborg til dig i Århus de 2 gange, havde stemmen ikke holdt til det, jeg har budt den. Jeg er dig meget taknemlig, og skulle jeg på noget tidspunkt få problemer igen, vil du høre fra mig med det samme. Det er fantastisk, det du har gjort for mig”

Lykke

Fra session til session kunne jeg mærke en forbedring af stemmen – hver gang

“Jeg kontaktede Jette hos Stemmeklar, fordi jeg, efter mange år som sanger og underviser, var begyndt at blive hæs og miste kraften i min stemme. Allerede fra den første session følte jeg mig i helt trygge hænder. Det tog kun en kort stemmeprøve fra mig for Jette, til at kunne påpege de problematikker, der var skyld i min hæshed.

I de efterfølgende sessioner blev jeg løbende udstyret med nye øvelser og teknikker, der alle havde en naturlig progression indbygget, så stemmen hele tiden blev bygget op gennem forløbet. Fra session til session kunne jeg mærke en forbedring af stemmen – hver gang.

Jeg har nu fået styrken i min stemme tilbage og hæsheden er væk, takket være Jettes behandling.
En super dygtig stemmecoach med en tillidsvækkende personlighed, som jeg til enhver tid vil give mine varmeste anbefalinger.”

Frank

Min hals er som ny igen

“Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med “glissader” og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer.”

Aage

Man kan mærke, at du har hjertet med i alt du gør

“Jeg bliver nødt til at takke dig for alt den hjælp, du har givet mig. Du er dygtig til dit arbejde og passioneret indenfor dit fag. Men udover alle dine faglige egenskaber, så har du udvist en ekstrem omsorg og omtanke for mig, hver gang jeg er kommet til en session, og man kan mærke, at du har hjertet med i alt du gør.”

Eliza