“Slut med træt og hæs stemme”

Sådan får du styrke og klang i din stemme, så du kan tale eller synge alt det du gerne vil, uden at blive træt eller hæs.

“Slut med træt og hæs Stemme” er et koncentreret online stemmetræningsforløb på 21 dage til dig, uanset hvor lidt eller meget du før, har arbejdet med din stemme.

Det er til dig, der gerne vil kunne tage på arbejde, uden at blive træt i stemmen allerede fra middag af.
Det er til dig, der gerne vil kunne tale i telefon, uden at skulle rømme dig hele tiden.
Det er til dig, der gerne vil kunne tage til sociale sammenkomster, og tale så du bliver hørt, fordi din stemme ikke længere er hæs og svag.
Det er til dig, der gerne vil kunne synge frit og ubesværet.

Med andre ord: det er et forløb til dig, der bare gerne vil kunne bruge din stemme, uden at blive træt eller hæs.

Forløbet er helt konkret bygget op i 3 moduler, der frigives med 7 dages mellemrum, og gennem 21 dage, får du derfor effektive øvelser til din stemme, som du kan mærke og høre gøre en forskel for din stemme.
I forløbet ser vi ikke på din stemme som en isoleret del, men som en del af hele dig. Derfor bliver du i løbet af de 21 dage også klogere på, hvorfor netop du, bruger din stemme som du gør. For med den bevidsthed, bliver det meget nemmere for dig, at ændre dine stemmevaner.

Alt i forløbet får du på videoer, som du efter de 21 dage, selvfølgelig fortsat har adgang til. Det betyder, at du kan tage forløbet i lige præcis det tempo og med den intensitet, der passer dig.

Jeg har lavet “Slut med træt og hæs Stemme” til:

  • dig, der ikke vil vente på at kunne få en tid hos mig til et 1:1 forløb, fordi du bare gerne vil i gang lige med det samme

  • dig, der gerne vil kunne træne og øve på de tidspunkter, der lige præcis passer dig allerbedst. Og samtidig have alt det du skal gøre, på videoer du kan se, når det passer DIG

  • dig, der gerne vil nøjes med at lægge en mindre investering i din stemme, og derfor foretrækker dette online forløb, frem for en investering i et 1:1 forløb. Din investering i forløbet her, er nemlig mindre end prisen for bare to 1:1 sessions!

  • dig, der ikke bare vil have et par gode øvelser til din stemme, men derimod ønsker et koncentreret forløb med et helt tilrettelagt program, med præcise anvisninger på video, til hvordan du skal lave øvelserne, hvor mange gentagelser og hvornår

  • dig, som er klar til at arbejde med dine stemmevaner: at ændre dem til nogle bedre UDEN at skulle bruge mere tid på det end nødvendigt, så i det her forløb behøver du ikke at sætte mere end 10-15 minutter af om dagen, når du har fået set videoerne

I videoerne her nedenunder, fortæller jeg først lidt mere om forløbet, og derefter fortæller jeg hvordan det helt praktisk er bygget op.

Skal det også være slut for dig med træt, hæs og anstrengt stemme?

Så hop ind i online booking og snup kurset lige her. Og har du nogle spørgsmål til forløbet, eller vil du gerne høre om det er et forløb til dig, med lige præcis de udfordringer du har med din stemme, så er du mere end velkommen til at skrive til mig på jettedahl@stemmeklar.dk

Jeg vil glæde mig til også at heppe på dig, så du igen kan bruge din stemme frit og uanstrengt med klang og gennemslagskraft.

Hvad andre har fået ud af forløbet:

“Jeg har i mange år haft problemer med min stemme. Jeg er pædagog og bruger min stemme meget. Før jeg begyndte på forløbet var min stemme helt slidt og hæs og ikke mindst øm når jeg nåede til fredag.
Allerede den første uge oplevede jeg klar bedring, og min stemme var mindre slidt da jeg nåede til fredag.
Jeg synes virkelig at det har været et godt forløb, og det har i høj grad givet mig det udbytte jeg håbede på. Jeg har følt at jeg stod i samme rum som dig og blev guidet. Øvelserne har været så utrolig enkle, at det har været let at få en rutine med at lave dem og jeg kunne hurtigt huske dem.”
– Sanne

“Forløbet har givet mig troen på, og oplevelse med, at jeg kan forandre min stemme til det bedre, og jeg vil helt sikkert fortsætte med øvelserne.
Videoerne hvor du taler om toneleje, styrke og tempo gav mig meget at tænke over og jeg tænker fortsat over det. Det var rart med et mere holistisk syn på krop, stemme og personlighed, og ikke kun stemmen isoleret.
Det er bestemt et forløb jeg vil anbefale til andre. Det er lige til at gå til og nemt at integrere i hverdagen.
Jeg kan kun sige igen at du har en virkelig god evne til at guide og beskrive så det har været utrolig let for mig at forstå øvelserne og udføre dem.”
– Mathilde

“Før jeg begyndte på forløbet var min stemme svag, hæs og knækkede ofte. Og jeg har oplevet, at jeg ved at lave øvelserne har fået mere kraft i stemmen og hæsheden er blevet mindre.
Forløbet har givet mig mod på at fortsætte med at træne, for jeg kan mærke at afspændingen er rigtig effektiv.
Det er helt sikkert et forløb jeg vil anbefale til andre, fordi jeg selv har fået et godt udbytte, og forløbet har givet mig mere end forventet.”
– Mette

“Onlineforløbet har givet mig en større krops bevidsthed – om hvordan de forskellige dele spiller sammen og påvirker hinanden. Og at små ændringer kan have stor effekt.”
– Jens

“Jeg investerede i forløbet, da jeg oplevede at min stemme hurtigt blev træt på arbejde, hvor jeg taler en del både ansigt til ansigt og i telefon. Jeg oplevede, at jeg begyndte at hoste mere, og at min stemme især om morgenen var mere hæs. Her efter de 21 dage er min stemme blevet bedre. Jeg synes, at min stemme er blevet mere klar og jeg hoster sjældent. Jeg tror heller ikke, at jeg rømmer mig så meget. Forløbet er meget meget fint og professionelt, og det har givet mig troen på, at jeg selv kan gøre noget for min stemme.”
– Anna

“Før jeg startede på forløbet, oplevede jeg træthed i min stemme, og anspændthed. Her efter de 21 dage har jeg lettere ved at bruge stemmen i længere tid, uden at få smerter og anstrenger mig generelt ikke nær så meget. En højere grad af afslappethed.
Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre med lignende udfordringer på stemmen. Forløbet er nemt at gå til og øvelserne bliver forklaret på en enkel og brugbar måde af en god formidler.”
– Susanne

Ja tak, det forløb vil jeg helt sikkert også gerne på

“Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme.”

Lise

“Efter at have arbejdet med personlig udvikling i mange år, var jeg gået lidt i stå, men ved et kursus, hvor Jette gav nogle tip og tricks til at arbejde med stemmen, besluttede jeg mig for at prøve et forløb hos Stemmeklar. Og sikke en rejse!
At få stemmen sat fri, har også sat mig fri. Jeg føler mig meget mere i balance end nogensinde før, og jeg får positive tilbagemeldinger fra andre om hvor tydelig og kraftig min stemme lyder.

Jeg føler at jeg er blevet et helt nyt menneske, hvor jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før. Mine allervarmeste anbefalinger af Jette / Stemmeklar til alle, som tør at udvikle sig.”

Torben

“Siden jeg besøgte dig i april måned har min stemme været stabil.
Jeg har nu gennemført at arbejde 24-7 i 17 dage, med stemmen som det eneste redskab. Den har ikke svigtet mig en eneste gang. Igår havde vi en afsluttende fest, hvor vi sang og dansede og forsøgte at snakke på trods af høj musik. Alt det, som min stemme ikke har kunnet klare de sidste 3 år. Jeg skånede bestemt ikke stemmen, men den holdt.
Havde jeg ikke taget turen fra Sønderborg til dig i Århus de 2 gange, havde stemmen ikke holdt til det, jeg har budt den. Jeg er dig meget taknemlig, og skulle jeg på noget tidspunkt få problemer igen, vil du høre fra mig med det samme. Det er fantastisk, det du har gjort for mig”

Lykke

“Jeg kontaktede Jette hos Stemmeklar, fordi jeg, efter mange år som sanger og underviser, var begyndt at blive hæs og miste kraften i min stemme. Allerede fra den første session følte jeg mig i helt trygge hænder. Det tog kun en kort stemmeprøve fra mig for Jette, til at kunne påpege de problematikker, der var skyld i min hæshed.

I de efterfølgende sessioner blev jeg løbende udstyret med nye øvelser og teknikker, der alle havde en naturlig progression indbygget, så stemmen hele tiden blev bygget op gennem forløbet. Fra session til session kunne jeg mærke en forbedring af stemmen – hver gang.

Jeg har nu fået styrken i min stemme tilbage og hæsheden er væk, takket være Jettes behandling.
En super dygtig stemmecoach med en tillidsvækkende personlighed, som jeg til enhver tid vil give mine varmeste anbefalinger.”

Frank

“Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med “glissader” og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer.”

Aage

“Jeg bliver nødt til at takke dig for alt den hjælp, du har givet mig. Du er dygtig til dit arbejde og passioneret indenfor dit fag. Men udover alle dine faglige egenskaber, så har du udvist en ekstrem omsorg og omtanke for mig, hver gang jeg er kommet til en session, og man kan mærke, at du har hjertet med i alt du gør.”

Eliza