[Slip af med stemmetræthed og hæshed]

Vil du gerne slippe af med din stemmetræthed og hæshed, så du kan tale eller synge med en stærk, ubesværet og klangfuld stemme?

Gennem 21 dage får du de præcise redskaber, så du kan slippe af med stemmetræthed og hæshed, og du lærer hvordan du taler eller synger med en stærk, ubesværet og klangfuld stemme.

For jeg ved hvor træls det er, at være træt i stemmen allerede når man er halvvejs i arbejdsdagen, eller hvor irriterende det er, ikke at kunne tale i telefon uden man hele tiden skal rømme sig.
Eller hvor begrænsende det er, når man må melde fra til sociale sammenkomster, fordi ens stemme er hæs og svag og ikke kan trænge igennem, eller hvor trist det kan føles, når man har lyst til at tale eller synge, men stemmen gør ondt.
Jeg ved også, at det kan være ret så træls når andre tror, at man har siddet på en bar en hel nat, fordi ens stemme lyder så hæs når man taler…

Men jeg ved heldigvis også, at det ikke behøver at være sådan!
Og på de 21 dage viser jeg dig, hvordan du bruger din stemme, så du kan tale og synge med en stærk, ubesværet og klangfuld stemme.

[Slip af med stemmetræthed og hæshed] er et 21 dages onlineforløb, hvor jeg guider dig hele vejen.

Du får nemlig:

Der er intet du skal møde op til hverken fysisk eller online, for alt i forløbet får du på videoer med tilhørende pdf’er, så du kan lave træningen lige når det passer dig.
Én gang om ugen i de 21 dage får du en mail fra mig med ugens daglige træningsprogram, og én gang om ugen får du en mail fra mig med de vigtigste gode råd.
Og du behøver ikke at sætte mere end bare 7-15 min af om dagen til træningen.

Det er det.

Og skulle der komme noget i vejen undervejs, eller har du bare brug for mere tid, så kan du tage forløbet i dit tempo og med den intensitet, der lige præcis passer dig. For efter de 21 dage, har du selvfølgelig fortsat adgang til al materialet.

Så med andre ord: det er nemt at gå til.

Det synes Gunhild også, som er en af de deltagere der har taget onlinekurset

“Det mest givende ved onlinekurset har været, at få et sammenhængende træningsforløb og ikke blot nogle få input.
Jeg tilmeldte mig, fordi jeg oplevede, at hvis jeg brugte min stemme meget, fx til sang, blev den lidt “slidt”, og det har været supergodt at få genopfrisket vigtigheden af at trække vejret helt ned i maven kombineret med de forskellige øvelser. Superprofessionel opsætning og nemt at gå til.”

Gunhild, tidligere leder og underviser, synger i kor en gang om ugen.

“Slip af med stemmetræthed og hæshed” er til:

  • dig, der ligesom Gunhild herover, ikke kun ønsker nogle få input, men et sammenhængende og tilrettelagt træningsforløb.

  • dig, der ønsker præcise og effektive øvelser til din stemme du kan høre og mærke gør en forskel.

  • dig, der ønsker et forløb, der er ligetil at gå til, og som er nemt at integrere i hverdagen, fordi øvelserne er enkle og lette at huske, og derfor nemme at få en rutine med at få lavet.

  • dig, der selv vil vælge hvornår det lige præcis passer dig, at træne, og hvor du ikke skal møde op til noget.

  • dig, der godt kan lide at have alle øvelserne på video, som du kan se lige så mange gange du har brug for (og ja, du har som sagt naturligvis fortsat adgang til al materialet efter de 21 dage).

  • dig, der bare gerne vil igang med det samme, så du kan slippe af med din stemmetræthed og hæshed hurtigst muligt.

  • og ikke mindst, så er forløbet til dig, der gerne vil slippe af med stemmetræthed og hæshed, men gerne vil nøjes med at lægge en mindre investering end ved et 1:1 forløb.

For din investering i onlineforløbet her, er nemlig kun 799 kr, hvilket vil sige mindre end bare en enkelt 1:1 session med mig.

Men een ting er at jeg siger, du får meget for pengene, noget andet er jo hvad andre synes, som f.eks. Morten der også har investeret i onlinekurset

“Den største aha-oplevelse ved onlinekurset er den indsigt, jeg har fået i de ting, som holder min stemmeføring tilbage. Min stemme føles mere klangfuld nu, hvor før havde jeg svært ved at tale i længere tid, og oplevede at folk ikke kunne høre mig.
Og så har onlinekurset som det allerbedste givet mig en praktisk indgangsvinkel til selv at arbejde med min stemme. Jeg har fået praktiske øvelser, og ikke mindst overblik over hvordan jeg kan gå igang med arbejdet med min stemme. Pengene værd!”

Morten, handicaphjælper

Om du er vant til at arbejde med din stemme eller ej, er underordnet.
Forløbet her, hjælper både dig der er trænet og vant til at arbejde med din stemme, og dig der er helt utrænet og ikke tidligere har arbejdet med din stemme. Uanset om du bruger din stemme til både tale og sang, eller kun til tale.

Redskaberne og metoden du har brug for, er nemlig den samme.

Hvis du vil høre mig fortælle lidt mere om onlinekurset, så se den korte video herunder, og har du brug for at høre hvad flere andre end Gunhild og Morten har fået ud af kurset, så kig længere nede

Hvad flere andre har fået ud af forløbet:

“Jeg har i mange år haft problemer med min stemme. Jeg er pædagog og bruger min stemme meget. Før jeg begyndte på forløbet var min stemme helt slidt og hæs og ikke mindst øm når jeg nåede til fredag.
Allerede den første uge oplevede jeg klar bedring, og min stemme var mindre slidt da jeg nåede til fredag.
Jeg synes virkelig at det har været et godt forløb, og det har i høj grad givet mig det udbytte jeg håbede på. Jeg har følt at jeg stod i samme rum som dig og blev guidet. Øvelserne har været så utrolig enkle, at det har været let at få en rutine med at lave dem og jeg kunne hurtigt huske dem.”
– Sanne

“Jeg har opdaget at min stemme faktisk godt kan trænes!
Jeg har fået lettere ved at sætte mere kraft på min stemme, uden at min stemme bliver anstrengt, i situationer der kræver det, som f.eks. i situationer hvor der er mange mennesker tilstede.
Onlinekurset er rigtig fint og letforståeligt, fortalt og vist meget fint.
Jette har en positiv, tillidsvækkende og motiverende tilgang.”
Martin

“Forløbet har givet mig troen på, og oplevelse med, at jeg kan forandre min stemme til det bedre, og jeg vil helt sikkert fortsætte med øvelserne.
Videoerne hvor du taler om toneleje, styrke og tempo gav mig meget at tænke over og jeg tænker fortsat over det. Det var rart med et mere holistisk syn på krop, stemme og personlighed, og ikke kun stemmen isoleret.
Det er bestemt et forløb jeg vil anbefale til andre. Det er lige til at gå til og nemt at integrere i hverdagen.
Jeg kan kun sige igen at du har en virkelig god evne til at guide og beskrive så det har været utrolig let for mig at forstå øvelserne og udføre dem.”
– Mathilde

“Før jeg begyndte på forløbet var min stemme svag, hæs og knækkede ofte. Og jeg har oplevet, at jeg ved at lave øvelserne har fået mere kraft i stemmen og hæsheden er blevet mindre.
Forløbet har givet mig mod på at fortsætte med at træne, for jeg kan mærke at afspændingen er rigtig effektiv.
Det er helt sikkert et forløb jeg vil anbefale til andre, fordi jeg selv har fået et godt udbytte, og forløbet har givet mig mere end forventet.”
– Mette

“Onlineforløbet har givet mig en større krops bevidsthed – om hvordan de forskellige dele spiller sammen og påvirker hinanden. Og at små ændringer kan have stor effekt.”
– Jens

“Jeg investerede i forløbet, da jeg oplevede at min stemme hurtigt blev træt på arbejde, hvor jeg taler en del både ansigt til ansigt og i telefon. Jeg oplevede, at jeg begyndte at hoste mere, og at min stemme især om morgenen var mere hæs. Her efter de 21 dage er min stemme blevet bedre. Jeg synes, at min stemme er blevet mere klar og jeg hoster sjældent. Jeg tror heller ikke, at jeg rømmer mig så meget. Forløbet er meget meget fint og professionelt, og det har givet mig troen på, at jeg selv kan gøre noget for min stemme.”
– Anna

“Før jeg startede på forløbet, oplevede jeg træthed i min stemme, og anspændthed. Her efter de 21 dage har jeg lettere ved at bruge stemmen i længere tid, uden at få smerter og anstrenger mig generelt ikke nær så meget. En højere grad af afslappethed.
Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre med lignende udfordringer på stemmen. Forløbet er nemt at gå til og øvelserne bliver forklaret på en enkel og brugbar måde af en god formidler.”
– Susanne

Er det nu, at også du skal slippe af med stemmetræthed og hæshed?

I så fald vil det glæde mig, at få lov til at vise også dig, hvordan du slipper af med stemmetræthed og hæshed, så du kan tale og synge med en stærk, ubesværet og klangfuld stemme.
Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, eller hvis du gerne lige først vil høre mig ad, om det også er et forløb til dig, med lige præcis de udfordringer du har med din stemme, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at skrive til mig på jettedahl@stemmeklar.dk

Og ellers så er det bare at trykke herunder, så kan du være igang om mindre end 5 minutter.