Vil du gerne have en stemme, der lyder stærk, ubesværet og klangfuld?

Så lærer jeg dig gerne hvordan.
Jeg har nemlig lavet et onlineforløb til dig, hvor du får redskaberne, så du kan slippe af med stemmetræthed og hæshed, og hvor du lærer hvordan du taler eller synger med en stærk, ubesværet og klangfuld stemme.

For jeg ved hvor træls det er, at være træt i stemmen allerede når man er halvvejs i arbejdsdagen.
Hvor generende det er ikke at kunne tale i telefon, fordi man hele tiden skal rømme sig.
Eller hvor begrænsende det er, når man må melde fra til sociale sammenkomster, fordi ens stemme er hæs og svag og ikke kan trænge igennem.
Eller hvor trist det kan føles, når man har lyst til at synge, men stemmen gør ondt.

Men jeg ved heldigvis også, at det ikke behøver at være sådan.
For jeg ved hvordan vi skal bruge vores stemme, så vi kan tale og synge med en stærk, ubesværet og klangfuld stemme.

“Slip af med stemmetræthed og hæshed, så du kan tale og synge med en stærk, ubesværet og klangfuld stemme” er et 21 dages onlineforløb, hvor jeg guider dig hele vejen:

  • Du får et præcist stemmetræningsprogram på video til hver af de 3 uger, med konkrete og effektive redskaber til træning af din vejrtrækning, til afspænding af muskulaturen omkring din stemme, og til genopbygningen af din stemme.
    Og du behøver ikke at sætte mere end bare 7-15 min af om dagen til træningen.

  • Du får undervejs de vigtigste gode råd.

  • Og ikke mindst, så får du også metoden til at overføre din træning til praksis, for det er jo det, der er hele målet: nemlig, at du kan tale eller synge med en stærk, ubesværet og klangfuld stemme, ikke kun når du lige står og bevidst træner din stemme, men jo i alle de sammenhænge, hvor du taler eller synger.

Alt i forløbet får du på videoer med tilhørende pdf’er, så du kan lave træningen lige når det passer dig, og i det hele taget kan du tage forløbet i dit tempo og med den intensitet der passer dig. For efter de 21 dage, har du selvfølgelig fortsat adgang til al materialet.

Og ligesom jeg til daglig hjælper både meget trænede og også helt utrænede talere og sangere med at slippe af med stemmetræthed og hæshed, så er forløbet her også til dig, uanset hvor lidt eller meget, du er vant til at arbejde med din stemme, og uanset om du bruger din stemme til både tale og sang, eller kun til tale.

Redskaberne og metoden du har brug for, er nemlig den samme.

Hvad andre har fået ud af forløbet:

“Jeg har i mange år haft problemer med min stemme. Jeg er pædagog og bruger min stemme meget. Før jeg begyndte på forløbet var min stemme helt slidt og hæs og ikke mindst øm når jeg nåede til fredag.
Allerede den første uge oplevede jeg klar bedring, og min stemme var mindre slidt da jeg nåede til fredag.
Jeg synes virkelig at det har været et godt forløb, og det har i høj grad givet mig det udbytte jeg håbede på. Jeg har følt at jeg stod i samme rum som dig og blev guidet. Øvelserne har været så utrolig enkle, at det har været let at få en rutine med at lave dem og jeg kunne hurtigt huske dem.”
– Sanne

“Forløbet har givet mig troen på, og oplevelse med, at jeg kan forandre min stemme til det bedre, og jeg vil helt sikkert fortsætte med øvelserne.
Videoerne hvor du taler om toneleje, styrke og tempo gav mig meget at tænke over og jeg tænker fortsat over det. Det var rart med et mere holistisk syn på krop, stemme og personlighed, og ikke kun stemmen isoleret.
Det er bestemt et forløb jeg vil anbefale til andre. Det er lige til at gå til og nemt at integrere i hverdagen.
Jeg kan kun sige igen at du har en virkelig god evne til at guide og beskrive så det har været utrolig let for mig at forstå øvelserne og udføre dem.”
– Mathilde

“Før jeg begyndte på forløbet var min stemme svag, hæs og knækkede ofte. Og jeg har oplevet, at jeg ved at lave øvelserne har fået mere kraft i stemmen og hæsheden er blevet mindre.
Forløbet har givet mig mod på at fortsætte med at træne, for jeg kan mærke at afspændingen er rigtig effektiv.
Det er helt sikkert et forløb jeg vil anbefale til andre, fordi jeg selv har fået et godt udbytte, og forløbet har givet mig mere end forventet.”
– Mette

“Onlineforløbet har givet mig en større krops bevidsthed – om hvordan de forskellige dele spiller sammen og påvirker hinanden. Og at små ændringer kan have stor effekt.”
– Jens

“Jeg investerede i forløbet, da jeg oplevede at min stemme hurtigt blev træt på arbejde, hvor jeg taler en del både ansigt til ansigt og i telefon. Jeg oplevede, at jeg begyndte at hoste mere, og at min stemme især om morgenen var mere hæs. Her efter de 21 dage er min stemme blevet bedre. Jeg synes, at min stemme er blevet mere klar og jeg hoster sjældent. Jeg tror heller ikke, at jeg rømmer mig så meget. Forløbet er meget meget fint og professionelt, og det har givet mig troen på, at jeg selv kan gøre noget for min stemme.”
– Anna

“Før jeg startede på forløbet, oplevede jeg træthed i min stemme, og anspændthed. Her efter de 21 dage har jeg lettere ved at bruge stemmen i længere tid, uden at få smerter og anstrenger mig generelt ikke nær så meget. En højere grad af afslappethed.
Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre med lignende udfordringer på stemmen. Forløbet er nemt at gå til og øvelserne bliver forklaret på en enkel og brugbar måde af en god formidler.”
– Susanne

“Slip af med stemmetræthed og hæshed, så du kan tale og synge med en stærk, ubesværet og klangfuld stemme”, er et onlineforløb jeg har lavet til dig, der ligesom deltagerne her, ønsker et forløb der er ligetil at gå til, og som er nemt at integrere i hverdagen, fordi øvelserne er enkle og lette at huske, og derfor nemme at få en rutine med at få lavet.
Og som ønsker et forløb, der giver dig troen på, og ikke mindst oplevelsen af, at også din stemme kan blive stærk, ubesværet og klangfuld.

Derudover har jeg lavet det til dig:

  • dig, der selv vil vælge hvornår det lige præcis passer dig at træne.

  • dig, der ikke bare vil nøjes med et par enkelte gode øvelser til din stemme, men derimod vil have et præcist og effektivt træningsprogram i den optimale progression.

  • dig, der godt kan lide at have alle øvelserne på video, som du kan se lige så mange gange du har brug for (og ja, du har naturligvis fortsat adgang til al materialet efter de 21 dage).

  • dig, der bare gerne vil igang med det samme (og slet ikke først vente på at kunne få en 1:1 tid hos mig), så du kan slippe af med din stemmetræthed og hæshed hurtigst muligt.

  • dig, der gerne vil slippe af med stemmetræthed og hæshed, men nøjes med at lægge en mindre investering end ved et 1:1 forløb. For din investering i forløbet her, er nemlig kun 799 kr, hvilket vil sige mindre end bare en enkelt 1:1 session med mig.

Er det nu, at også du skal slippe af med stemmetræthed og hæshed?

I så fald vil det glæde mig, at få lov til at vise også dig, hvordan du slipper af med stemmetræthed og hæshed, så du kan tale og synge med en stærk, ubesværet og klangfuld stemme.
Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, eller hvis du gerne lige først vil høre mig ad, om det også er et forløb til dig, med lige præcis de udfordringer du har med din stemme, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at skrive til mig på jettedahl@stemmeklar.dk

Og ellers så er det bare at trykke herunder, så kan du være igang om 5 minutter.