Retningslinjer ift. Covid-19

Vi skal fortsat passe godt på os selv og hinanden, så derfor følger jeg naturligvis alle retningslinjer.

Din behandling foregår lige som den plejer, men der er nogle andre ting, der lige nu ikke er helt, som de plejer, og dem vil jeg gerne at du kender, så du er indforstået med dem, og føler dig tryg, når du kommer til din behandling.

– Jeg vil bede dig om at bruge indgangen oppe hos mig, altså glasdøren hvor lige inden for der står den lange bænk. Det er sådan at vi har så få klienter i det fælles venteværelse, som muligt. Hvis du er ny hos mig: Når du står lige foran hoveddøren så er det ikke denne dør du skal gå ind ad, men du skal gå op af trapperne helt ude til højre for huset, hvor oppe du finder glasdøren og bænken lige inden for. Her finder jeg dig når tid er.

– Men har du brug for at låne toilettet når du kommer, er du naturligvis velkommen til det. Det finder du i det fælles venteværelse ved hovedindgangen.

– Både når du kommer og når du går, vil jeg bede dig om at spritte hænder (jeg har håndsprit). Og hvor end jeg gerne ville vi måtte give hånd, så gør vi naturligvis ikke det lige nu.

– Jeg booker færre klienter end normalt, sådan at jeg kan indlægge tid imellem hver klient til udluftning og rengøring.

– Det betyder at du er velkommen til at ankomme cirka 15 minutter før din behandling, men ikke tidligere. På denne måde kan jeg sikre, at du ikke møder en anden klient i døren, og at jeg kan nå at spritte af.

– Du ligger som altid på en briks der er sprittet af, og på et nyvasket lagen, og med et nyvasket lagen over dig.

– Under samtaledelen sidder vi med god afstand, men på briksen kommer jeg naturligvis tættere på dig. Lige som jeg plejer. Jeg vasker og spritter hænder umiddelbart før og efter din behandling – også lige som jeg plejer – men i denne tid vil jeg desuden bære mundbind under selve behandlingen.

– Hvis du mærker de mindste tegn på COVID-19, vil jeg bede dig om at melde afbud. Mine almindelige afbudsregler er stadig gældende, dog kan du ved tegn på COVID-19, uden beregning aflyse helt indtil din behandling.Og mærker jeg de mindste tegn på sygdom hos mig selv, aflyser jeg indtil 48 timer efter symptomerne er ophørt.

Jeg glæder mig til at behandle dig i klinikken. Jeg er helt tryg ved det, og håber du med disse retningslinjer også føler dig tryg.
Og selvom vi skal spritte og holde afstand eller afskærme, så vil der være lige så meget hjerterum i klinikken som altid..