Praktisk info

Jeg holder til i store og lyse lokaler i klinikfællesskabet Marienlundklinikken, der ligger på Nordre Ringgade 117, 8200 Århus N – med gratis parkering lige ved døren. Derudover er jeg et par dage om ugen, i mit dejlige kliniklokale hjemme i privaten på Skovbakkevej 14, 8870 Langå. Begge steder tilbyder jeg 1:1 stemmetræning/behandling af stemmeproblemer. Jeg tilbyder naturligvis også disse sessions online, hvis du bor langt fra Århus eller Langå, eller blot foretrækker at vi arbejder online. Jeg arbejder med både talere og sangere, amatører såvel som professionelle.

Derudover tilbyder jeg AKUThjælp og Kropsterapeutisk behandling for professionelle stemmebrugere, og jeg holder kurser/workshops i hele landet.

Foretrækker du at kunne træne lige præcis hvor og hvornår det passer dig allerbedst, så er det enten mit 21 dages onlinekursus [Slip af med stemmetræthed og hæshed] du skal have fat i. Eller mit korte, effektive og skønne 7 minutters stemmetræningsprogram [Sådan får du din stemme stærk og klar].

Her finder du mere info om mig, Jette Dahl der står bag Stemmeklar, mine priser, og kontakt.

Hvis du ikke allerede har været forbi min blog, så finder du derinde masser af guides, refleksioner og videoer med øvelser.

Udfordringer jeg kan hjælpe dig med

Typiske symptomer der kan skyldes uhensigtsmæssig brug af stemmen, stress, angst eller fysiske skader i kroppen:
  • Hæshed eller uønsket luft på stemmen
  • Rømmetrang og hoste
  • Stemmeknuder og stemmesplit
  • Stemmetræthed efter tale og/eller sang
  • Manglende styrke og gennemslagskraft i stemmen
  • Nervøsitet og manglende kontrol over stemmen
  • Følelse af hurtigt at løbe tør for luft
  • Ondt i kæbe- eller strubemuskulatur
  • Følelse af tør hals, eller en klump i halsen
  • For sangere: begrænset toneomfang og dårlig intonation

Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt

“Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme.”

Lise

Jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før

“Efter at have arbejdet med personlig udvikling i mange år, var jeg gået lidt i stå, men ved et kursus, hvor Jette gav nogle tip og tricks til at arbejde med stemmen, besluttede jeg mig for at prøve et forløb hos Stemmeklar. Og sikke en rejse!
At få stemmen sat fri, har også sat mig fri. Jeg føler mig meget mere i balance end nogensinde før, og jeg får positive tilbagemeldinger fra andre om hvor tydelig og kraftig min stemme lyder.

Jeg føler at jeg er blevet et helt nyt menneske, hvor jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før. Mine allervarmeste anbefalinger af Jette / Stemmeklar til alle, som tør at udvikle sig.”

Torben

Havde jeg ikke taget turen fra Sønderborg til dig i Århus de 2 gange, havde stemmen ikke holdt til det, jeg har budt den

“Siden jeg besøgte dig i april måned har min stemme været stabil.
Jeg har nu gennemført at arbejde 24-7 i 17 dage, med stemmen som det eneste redskab. Den har ikke svigtet mig en eneste gang. Igår havde vi en afsluttende fest, hvor vi sang og dansede og forsøgte at snakke på trods af høj musik. Alt det, som min stemme ikke har kunnet klare de sidste 3 år. Jeg skånede bestemt ikke stemmen, men den holdt.
Havde jeg ikke taget turen fra Sønderborg til dig i Århus de 2 gange, havde stemmen ikke holdt til det, jeg har budt den. Jeg er dig meget taknemlig, og skulle jeg på noget tidspunkt få problemer igen, vil du høre fra mig med det samme. Det er fantastisk, det du har gjort for mig”

Lykke

Fra session til session kunne jeg mærke en forbedring af stemmen – hver gang

“Jeg kontaktede Jette hos Stemmeklar, fordi jeg, efter mange år som sanger og underviser, var begyndt at blive hæs og miste kraften i min stemme. Allerede fra den første session følte jeg mig i helt trygge hænder. Det tog kun en kort stemmeprøve fra mig for Jette, til at kunne påpege de problematikker, der var skyld i min hæshed.

I de efterfølgende sessioner blev jeg løbende udstyret med nye øvelser og teknikker, der alle havde en naturlig progression indbygget, så stemmen hele tiden blev bygget op gennem forløbet. Fra session til session kunne jeg mærke en forbedring af stemmen – hver gang.

Jeg har nu fået styrken i min stemme tilbage og hæsheden er væk, takket være Jettes behandling.
En super dygtig stemmecoach med en tillidsvækkende personlighed, som jeg til enhver tid vil give mine varmeste anbefalinger.”

Frank

Min hals er som ny igen

“Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med “glissader” og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer.”

Aage

Man kan mærke, at du har hjertet med i alt du gør

“Jeg bliver nødt til at takke dig for alt den hjælp, du har givet mig. Du er dygtig til dit arbejde og passioneret indenfor dit fag. Men udover alle dine faglige egenskaber, så har du udvist en ekstrem omsorg og omtanke for mig, hver gang jeg er kommet til en session, og man kan mærke, at du har hjertet med i alt du gør.”

Eliza