Onlinekurser

Vil du gerne igang med at slippe hæshed og træthed i din stemme NU, og ikke først vente på at kunne få en 1:1 tid hos mig?

Og vil du gerne gennem dit forløb, kunne træne og øve på de tidspunkter, der lige præcis passer dig allerbedst? Og samtidig have alt det du skal gøre, på videoer du kan se, når det passer DIG?

Vil du gerne have meget indhold, for en mindre investering?

Så er det mit 21 dages onlineforløb: “Slut med træt og hæs Stemme” du skal have fat i, hvor din investering er 1.499kr (altså mindre end bare to 1:1 sessions hos mig). Og du kan se og læse mere om det lige her.

Men du kan faktisk også komme igang for en investering på bare 0 kr!
Jeg har nemlig lavet en minikursus til dig, der gerne vil kende de vigtigste årsager til, at din stemme bliver træt, anstrengt eller hæs.
Og samtidig få 3 konkrete og enkle redskaber til at undgå det, som du kan få for bare 0 kr lige her.

Hvad kan du forvente af udbytte?

“Jeg har i mange år haft problemer med min stemme. Jeg er pædagog og bruger min stemme meget. Før jeg begyndte på forløbet var min stemme helt slidt og hæs og ikke mindst øm når jeg nåede til fredag.
Allerede den første uge oplevede jeg klar bedring, og min stemme var mindre slidt da jeg nåede til fredag.
Jeg synes virkelig at det har været et godt forløb, og det har i høj grad givet mig det udbytte jeg håbede på. Jeg har følt at jeg stod i samme rum som dig og blev guidet. Øvelserne har været så utrolig enkle, at det har været let at få en rutine med at lave dem og jeg kunne hurtigt huske dem.”

– Sanne, deltager på “Slut med træt og hæs Stemme”

“Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme.”

Lise

“Efter at have arbejdet med personlig udvikling i mange år, var jeg gået lidt i stå, men ved et kursus, hvor Jette gav nogle tip og tricks til at arbejde med stemmen, besluttede jeg mig for at prøve et forløb hos Stemmeklar. Og sikke en rejse!
At få stemmen sat fri, har også sat mig fri. Jeg føler mig meget mere i balance end nogensinde før, og jeg får positive tilbagemeldinger fra andre om hvor tydelig og kraftig min stemme lyder.

Jeg føler at jeg er blevet et helt nyt menneske, hvor jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før. Mine allervarmeste anbefalinger af Jette / Stemmeklar til alle, som tør at udvikle sig.”

Torben

“Siden jeg besøgte dig i april måned har min stemme været stabil.
Jeg har nu gennemført at arbejde 24-7 i 17 dage, med stemmen som det eneste redskab. Den har ikke svigtet mig en eneste gang. Igår havde vi en afsluttende fest, hvor vi sang og dansede og forsøgte at snakke på trods af høj musik. Alt det, som min stemme ikke har kunnet klare de sidste 3 år. Jeg skånede bestemt ikke stemmen, men den holdt.
Havde jeg ikke taget turen fra Sønderborg til dig i Århus de 2 gange, havde stemmen ikke holdt til det, jeg har budt den. Jeg er dig meget taknemlig, og skulle jeg på noget tidspunkt få problemer igen, vil du høre fra mig med det samme. Det er fantastisk, det du har gjort for mig”

Lykke

“Jeg kontaktede Jette hos Stemmeklar, fordi jeg, efter mange år som sanger og underviser, var begyndt at blive hæs og miste kraften i min stemme. Allerede fra den første session følte jeg mig i helt trygge hænder. Det tog kun en kort stemmeprøve fra mig for Jette, til at kunne påpege de problematikker, der var skyld i min hæshed.

I de efterfølgende sessioner blev jeg løbende udstyret med nye øvelser og teknikker, der alle havde en naturlig progression indbygget, så stemmen hele tiden blev bygget op gennem forløbet. Fra session til session kunne jeg mærke en forbedring af stemmen – hver gang.

Jeg har nu fået styrken i min stemme tilbage og hæsheden er væk, takket være Jettes behandling.
En super dygtig stemmecoach med en tillidsvækkende personlighed, som jeg til enhver tid vil give mine varmeste anbefalinger.”

Frank

“Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med “glissader” og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer.”

Aage

“Jeg bliver nødt til at takke dig for alt den hjælp, du har givet mig. Du er dygtig til dit arbejde og passioneret indenfor dit fag. Men udover alle dine faglige egenskaber, så har du udvist en ekstrem omsorg og omtanke for mig, hver gang jeg er kommet til en session, og man kan mærke, at du har hjertet med i alt du gør.”

Eliza