Onlinekurser

Vil du gerne have en bedre stemme NU, og vil du gerne kunne træne lige præcis hvor det passer dig, og lige præcis hvornår det passer dig?
Og samtidig have alt det du skal gøre på videoer, så du ved helt præcist hvad du skal træne?

Så er det et af mine onlinekurser du skal have fat i.

Er din stemme træt, hæs eller anstrengt, så er mit 21 dages onlinekursus [Slip af med stemmetræthed og hæshed] til dig.
Din investering er 799 kr – altså mindre end bare en enkelt 1:1 sessions hos mig, og du får meget mere, end hvad du kan nå at få på en enkelt 1:1 session. Og du kan se og læse mere om det lige her.

Har du mere blot brug for et kort, effektivt og skønt træningsprogram til din stemme, der får din stemme stærk og klangfuld. Og klar til at yde når du skal tale eller synge, så du kan undgå at blive træt eller slidt i din stemme? Så er det mit 7 minutters træningsprogram [Sådan får du din stemme stærk og klar] du skal have fat i, og det koster ikke mere end bare 249 kr.

Hvad du kan forvente at få ud af mine onlineprodukter?
Herunder kan du læse hvad bl.a. Morten og Gunhild har fået ud af mit 21 dages onlinekursus

“Den største aha-oplevelse ved onlinekurset er den indsigt, jeg har fået i de ting, som holder min stemmeføring tilbage. Min stemme føles mere klangfuld nu, hvor før havde jeg svært ved at tale i længere tid, og oplevede at folk ikke kunne høre mig.
Og så har onlinekurset som det allerbedste givet mig en praktisk indgangsvinkel til selv at arbejde med min stemme. Jeg har fået praktiske øvelser, og ikke mindst overblik over hvordan jeg kan gå igang med arbejdet med min stemme. Pengene værd!”

Morten, handicaphjælper

“Det mest givende ved onlinekurset har været, at få et sammenhængende træningsforløb og ikke blot nogle få input.
Jeg tilmeldte mig, fordi jeg oplevede, at hvis jeg brugte min stemme meget, fx til sang, blev den lidt “slidt”, og det har været supergodt at få genopfrisket vigtigheden af at trække vejret helt ned i maven kombineret med de forskellige øvelser. Superprofessionel opsætning og nemt at gå til.”

Gunhild, tidligere leder og underviser, synger i kor en gang om ugen.

Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt

“Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme.”

Lise

Jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før

“Efter at have arbejdet med personlig udvikling i mange år, var jeg gået lidt i stå, men ved et kursus, hvor Jette gav nogle tip og tricks til at arbejde med stemmen, besluttede jeg mig for at prøve et forløb hos Stemmeklar. Og sikke en rejse!
At få stemmen sat fri, har også sat mig fri. Jeg føler mig meget mere i balance end nogensinde før, og jeg får positive tilbagemeldinger fra andre om hvor tydelig og kraftig min stemme lyder.

Jeg føler at jeg er blevet et helt nyt menneske, hvor jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før. Mine allervarmeste anbefalinger af Jette / Stemmeklar til alle, som tør at udvikle sig.”

Torben

Havde jeg ikke taget turen fra Sønderborg til dig i Århus de 2 gange, havde stemmen ikke holdt til det, jeg har budt den

“Siden jeg besøgte dig i april måned har min stemme været stabil.
Jeg har nu gennemført at arbejde 24-7 i 17 dage, med stemmen som det eneste redskab. Den har ikke svigtet mig en eneste gang. Igår havde vi en afsluttende fest, hvor vi sang og dansede og forsøgte at snakke på trods af høj musik. Alt det, som min stemme ikke har kunnet klare de sidste 3 år. Jeg skånede bestemt ikke stemmen, men den holdt.
Havde jeg ikke taget turen fra Sønderborg til dig i Århus de 2 gange, havde stemmen ikke holdt til det, jeg har budt den. Jeg er dig meget taknemlig, og skulle jeg på noget tidspunkt få problemer igen, vil du høre fra mig med det samme. Det er fantastisk, det du har gjort for mig”

Lykke

Fra session til session kunne jeg mærke en forbedring af stemmen – hver gang

“Jeg kontaktede Jette hos Stemmeklar, fordi jeg, efter mange år som sanger og underviser, var begyndt at blive hæs og miste kraften i min stemme. Allerede fra den første session følte jeg mig i helt trygge hænder. Det tog kun en kort stemmeprøve fra mig for Jette, til at kunne påpege de problematikker, der var skyld i min hæshed.

I de efterfølgende sessioner blev jeg løbende udstyret med nye øvelser og teknikker, der alle havde en naturlig progression indbygget, så stemmen hele tiden blev bygget op gennem forløbet. Fra session til session kunne jeg mærke en forbedring af stemmen – hver gang.

Jeg har nu fået styrken i min stemme tilbage og hæsheden er væk, takket være Jettes behandling.
En super dygtig stemmecoach med en tillidsvækkende personlighed, som jeg til enhver tid vil give mine varmeste anbefalinger.”

Frank

Min hals er som ny igen

“Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med “glissader” og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer.”

Aage

Man kan mærke, at du har hjertet med i alt du gør

“Jeg bliver nødt til at takke dig for alt den hjælp, du har givet mig. Du er dygtig til dit arbejde og passioneret indenfor dit fag. Men udover alle dine faglige egenskaber, så har du udvist en ekstrem omsorg og omtanke for mig, hver gang jeg er kommet til en session, og man kan mærke, at du har hjertet med i alt du gør.”

Eliza