Synes du, at det kan være en udfordring at fastholde dine lytters opmærksomhed, når du taler eller synger?

Når vi siger en sætning eller synger en frase, er vi ofte gode til at starte med energi, men hen mod slutningen taber vi nemt energien, og når vi gør det, taber vi lytternes opmærksomhed.

For at fastholde lytternes opmærksomhed på dit budskab, må du artikulere tydeligt og holde energien oppe helt hen til dit punktum.
Se, hvad jeg mener med det i videoen.

At bedre kunne fastholde dine lytters opmærksomhed, handler selvfølgelig også om andre ting end blot artikulation og energi. Det handler bl.a. også om kropssprog og stemmeføring, men tingene hænger sammen, og putter du energi i din artikulation så vil energien smitte af på dit kropssprog og din stemmeføring. 

Se også min Blog #8: Når dine ord lyder vigtige, hører vi efter.

Alt godt til dig og din stemme
/ Jette Dahl

Vil du have mit minikursus til 0 kr.?

Vil du gerne vide hvilke, der er de 3 værste dårlige stemmevaner du kan have, og hvilken der er den allerbedste?

Og vil du også gerne vide hvordan du bryder de her 3 dårlige vaner, og ikke mindst: hvordan du får den gode vane,  så din stemme kan lyde stærkere, mere sikker og mere klangfuld?

Så hent mit minikursus til 0 kr., der er en overskuelig 20 minutters video, du får adgang til med det samme, og som du kan se lige når det passer dig.

Når du henter minikurset, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, og giver dermed tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her. Jeg sender nyhedsbrev ud cirka en gang om måneden, og du kan altid afmelde dig igen, ved blot et enkelt klik.

Få det hele med – følg også med på facebook