Din STEMME kan ikke fylde mere, end du giver dig SELV lov til at fylde.

Ja, jeg kan lære dig hvordan du med din krop og dit åndedræt får gennemslagskraft og power i din stemme.

Men du, skal give dig selv lov til at fylde.

For hvor meget plads din stemme får lov til at fylde, handler om hvor meget plads, du giver dig selv lov til at fylde.
For når vi lader vores stemme komme ud med styrke og gennemslagskraft, hvad end vi taler eller synger, så er det ikke kun vores stemme, der får mere plads, det er også os selv:

Vi bliver tydeligere hørt.
Og dermed også tydeligere set.

Og for at din stemme ikke bliver træt eller hæs, så er det nødvendigt, at din stemme kan passere frit gennem din hals og ud, uanset lydstyrke.
Og hvis du står i en situation, hvor du har brug for at tale højt, måske fordi du står i et lokale med masser af støj, og derfor er nød til at hæve din stemme. Men faktisk ikke bryder dig om at tale så højt, og altså blive hørt og dermed fylde i rummet, så kan du meget nemt komme til at spænde omkring stemmen og derfor blive hæs eller anstrengt i stemmen.
Man kan sige, at du kommer til at lægge en dæmper på din stemme, ved at lukke af i halsen.

Og der er faktisk mange mennesker der har det svært ved at lade deres stemme og dem selv fylde i rummet.

Ikke sjældent har jeg klienter, der kommer fordi de gerne vil have mere gennemslagskraft og altså volumen på deres stemme, men når de så lærer hvordan de får det, og stemmen bliver i stand til det, ja så er der noget i dem, der holder stemmen tilbage, sådan at deres stemme ikke får lov til at passere frit gennem halsen og ud.

Hvis du gerne vil have mere gennemslagskraft i din stemme – hvad end du savner power i din stemme når du taler eller synger – så behøver du ikke at være der endnu, hvor du tør fylde alt det, du fylder.
Processen hjælper dig derhen. Og jeg hjælper dig gerne derhen.

Men det starter med, at du giver dig selv lov, til at komme derhen, hvor din stemme lyder med gennemslagskraft og power.

Jeg hepper på dig!
/ Jette Dahl

Vil du have mit minikursus til 0 kr.?

Vil du gerne vide hvilke, der er de 3 værste dårlige stemmevaner du kan have, og hvilken der er den allerbedste?

Og vil du også gerne vide hvordan du bryder de her 3 dårlige vaner, og ikke mindst: hvordan du får den gode vane,  så din stemme kan lyde stærkere, mere sikker og mere klangfuld?

Så hent mit minikursus til 0 kr., der er en overskuelig 20 minutters video, du får adgang til med det samme, og som du kan se lige når det passer dig.

Når du henter minikurset, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, og giver dermed tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her. Jeg sender nyhedsbrev ud cirka en gang om måneden, og du kan altid afmelde dig igen, ved blot et enkelt klik.

Få det hele med – følg også med på facebook